Yasak Elma 59. bölüm izle (son bölüm full tek parça) : 02 Aralık 2019 - FOX TV : Nadir ve Şahika bir arada!

TAKİP ET

Yasak Elma 59. bölüm full tek parça yayınlandı. FOX TV'nin Pazartesi akşamları sevilen dizisi Yasak Elma 59. son bölüm izle yici ile buluştu. 02 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Yasak Elma 59. yeni bölüm de; Şahika'nın dönüşü Yıldız ve Halit'in arasının açılmasına neden olur. Nadir ve Ender, Şahika'yı göndermek için ellerinden geleni yaparlarken, Yıldız oldukça tedirgindir. Şahika'nın ise, gelmesinin ardında bambaşka bir planı vardır.

Reklam
Reklam

Yasak Elma 59. bölüm yayınlandı. FOX TV'nin Pazartesi akşamları sevilen dizisi Yasak Elma 59. son bölüm izle yici ile buluştu. 02 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Yasak Elma 59. yeni bölüm de, Ender ve Kaya evleniyor. Yiğit'i Lila buluyor. Yiğit ve Halit'in arası Nadir yüzünden açılıyor.

YASAK ELMA 59. BÖLÜM İZLE

Yasak Elma 59. son bölüm de; Şahika’nın dönüşü Yıldız ve Halit’in arasının açılmasına neden olur. Nadir ve Ender, Şahika’yı göndermek için ellerinden geleni yaparlarken, Yıldız oldukça tedirgindir. Şahika’nın ise, gelmesinin ardında bambaşka bir planı vardır.

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE

02 Aralık 2019, Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 59. bölüm (son) full tek parça izlemek için tıklayınız.

YASAK ELMA 59. (SON) BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE