Yasak Elma 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

TAKİP ET

Yasak Elma 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu.

Reklam
Reklam

Yasak Elma 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma fragmanı yayınlandı

YASAK ELMA 41. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 41. Bölüm fragmanı yayınlandı

YASAK ELMA 41. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

YASAK ELMA 40. BÖLÜM'DE NELER YAŞANMIŞTI? 


Yasak Elma son bölümde, Dündar kendisini düğünde terk eden Zeynep'e büyük bir ders vermeye karar verdi. Dündar’ın Zeynep’i kaçırması herkesi alarma geçirdi. Dündar'ın tehdit etmesiyle Zeynep zorla Dündar'la evlenmek zorunda kaldı. Ancak Zeynep'in kaybolması Alihan ve Halit'i harekete geçirdi.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLE

YASAK ELMA SON BÖLÜM

Kaya, Erim’le ilgili şüphelerinin peşinden gitti. Kaya'nın Erim'le yakınlık kurması Ender'i çileden çıkarttı. Ender kendini kaybederek ‘Hayatımı mahvettim’ diyerek Kaya'ya saldırdı. Kaya ise gerçeği öğrenmek istediğini söyleyerek 'Erim benim oğlum mu?' diye sordu. Kaya son duyduklarından ve Ender’in halinden artık Erim konusunda emin oluyor.

YASAK ELMA 40. BÖLÜM FİNAL SAHNESİ

Alihan bu işi kökten çözmek için harekete geçer. Ender Kaya’dan kaçmaya ve kurmaya çalışırken ona yakınlaştığını fark eder. Kaya’nın Erim’le yakınlık kurması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Asuman’la birlikte Mustafa’dan kurtulmanın yollarını arar.