Yasak Elma 130. bölüm fragmanı izle

TAKİP ET

Yasak Elma 130. bölüm fragmanı. Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 130. bölüm fragmanı merak edilirken, yeni gelişmelerin nasıl bir çekişmeye dönüşecek. Yasak Elma 130. bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler haberimizde.

Reklam
Reklam

Yasak Elma 130. bölüm fragmanı izle. Yasak Elma 130. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yasak Elma dizisinin 130. bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sayfamızda hemen güncellenecektir. 
 

YASAK ELMA 130. BÖLÜM FRAGMANI

Pazartesi akşamları FOX TV de herkesi ekran başına kilitleyen her bölümü ayrı bir olay, entrika ile dolu Yasak Elma'da bu hafta yine yaşananlar merak konusu oluyor. Yasak Elma geçen bölüm de; "Hasan Ali’nin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Ender ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın ardından bombalamayı Hasan Ali’nin hasımlarının yaptığı anlaşılır ve dava kapanır. Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay’ın Yıldız’la arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar." meydana gelmişti.
 

YASAK ELMA 130. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yasak Elma 130. bölüm fragmanı, Youtube ve FOX TV videoaları yayınlandığı anda haberimizden izleyebilirsiniz. Yasak Elma 130. yeni bölümü, 7 Şubat 2022 Pazartesi akşamı saat 20:00'da FOX TV kanalıdna.