Yasa dışı alkol üreten şahıs gözaltında

TAKİP ET

Yasa dışı alkol üreten şahıs gözaltında başıklıklı son dakika haberinde; Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Komutanlığı ve Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonda 1,5 ton etil alkol ile anason ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Komutanlığı ve Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, Turgutlu ilçesinde yasa dışı alkollü içki üretimi yaptığı öğrenilen şahsa yönelik operasyon yapıldı. Operasyon öncesi izlemeye alınan F.K.’nın İzmir’den temin ettiği içkileri ilçeye bağlı Yılmazlar Mahallesi’ndeki bir büfeye sattığı tespit edildi. Yapılan çalışmaların ardından harekete geçen ekipler belirlenen adrese baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonda 1,5 ton etil alkol ve anason ele geçirilirken F.K. ise gözaltına alındı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Yasa dışı alkol üreten şahıs gözaltında" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Yasa dışı alkol üreten şahıs gözaltında" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.