Yarım kilo esrarla yakalanan 3 şahıstan 1'i tutuklandı
Yarım kilo esrarla yakalanan 3 şahıstan 1'i tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda yarım kilogram esrar ile yakalanan 3 şahıstan 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kahta Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında Kahta ilçesinde H.İ., S.T. ve H.K. isimli şahısların bulunduğu eve operasyon yapıldı. Gerçekleştirilen operasyonda 9 parça halinde 548 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslar emniyete götürülürken, uyuşturucu maddeler ise muhafaza altına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan ve daha sonra adliyeye sevk edilen şahıslardan H.İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken H.K. ve S.T. isimli şahıslar ise savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.Yarım kilo esrarla yakalanan 3 şahıstan 1'i tutuklandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 09.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Yarım kilo esrarla yakalanan 3 şahıstan 1'i tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)