Yargı 7 bölüm fragmanı izle! Yargı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı Kanal D Youtube

TAKİP ET

Yargı. 7. Bölüm fragmanı, Kanal D ekranlarında veya YouTube platformunda yayınlandı mı? Çıktığı günden beri reyting rekorları kıran Yargı dizisinin yeni bölümü ile ilgili olacakları şimdiden dizinin sevenleri sıkça merak ediyor. Yargı 7. Bölüm fragmanı, ne zaman yayınlanacak? Yargı 7. Bölüm de neler olacak? İşte Yargı 7. Yeni bölüm fragmanı hakkında merakedilenler…

Reklam
Reklam

Yargı. Bölüm fragmanı. Yargı dizisinin gelecek hafta 31 Ekim 2021 Pazar akşamı yayınlanması beklenen yeni bölüm (Yargı 7. Bölüm) fragmanı şimdiden araştırılmaya başlandı? İzleyici ekrana bağlayan senaryosu ve oyuncu kadrosu ile reyting rekorları kıran Yargı dizisinin 7. Bölüm fragmanın da neler yaşanacak? Savcı Ilgaz ve Av. Ceylin arasındaki bağ her geçen gün daha da artarak devam ederken, Ceylin’in kanun dışı eylemleri, Ilgaz’ı zor duruma düşürmektedir. Savcı Pars’ın, Ilgaz’a olan hırsına kurban giden Ceylin ise bundan sonra ne yapacaktır? Ceylin’in babasının, Çınar’ın suçsuzluğuna inanmayarak, Çınar’a karşı yaptığı hamlede büyük hatasını fark edecek midir?

YARGI 7. BÖLÜM FRAGMANI

Geçtiğimiz bölüm de, Ilgaz'ın katilin ortaya çıkması için kurduğu plan işler ve Engin, tuzağa düşen isim olur. İnci'nin katilinin Engin olduğunu öğrenen Ceylin'i artık kimse tutamaz. Ceylin, Engin'e karşı yaptığı hamlede ise nezarete atılır. 

YARGI 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yargı 7.  Bölüm fragmanı, birkaç gün içerisinde yayınlanması beklenmektedir. Her bölümüyle ayrı bir heyecan yaşatan Yargı dizisinin 7. Yeni bölüme ait fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır. Yargı 7. Bölüm 31 Ekim 2021 Pazar akşamı saat 20:00 da Kanal D ekranlarında.