Yaprak Dökümü'nün Sedef'i, 13 yıl sonra ortaya çıktı

TAKİP ET

Yaprak Dökümü dizisinde Sedef rolü ile ünlenen Seda Demir, 2. Sayfa programına konuk oldu. Seda Demir'in son halini görenler "Sanki hiç değişmemiş" yorumunu yaptı.

Reklam
Reklam

Yaprak Dökümü dizisinde Ali Rıza Bey ve ailesinin kapı komşuları Nehir Hanım'ın kızı rolünde tanıdığımız Sedef'in şimdilerde nasıl gözüktüğünü merak ediyor musunuz? Yaprak Dökümü ile sevilen ve Sedef karakteri ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Seda Demir şu anda 36 yaşında. İzlendiği döneme damgasını vuran ve bu sayede neredeyse tüm oyuncularını şöhrete kavuşturan Seda Demir, 2. Sayfa programına katıldı. Şimdilerde ekranlardan uzak kalan Seda Demir, iş konusunda iyi tercihler yapamadığını bu sebeple TV dünyasından uzak kaldığını açıkladı.

Aradan 13 yıl geçmesine rağmen hala parıl parıl parlayan gözleriyle 2. Sayfa'ya konuk olan Seda Demir, adeta yıllara meydan okuyor. Yaprak Dökümü dizisine nasıl başladığını, anılarını ve dizinin yayınlandığı dönemde set arkadaşlarıyla arasının nasıl olduğundan bahseden güzel oyuncu, Neslihan Atagül ile o dönemler dost denecek kadar yakın olmasına rağmen kendisini düğününe davet etmediği için biraz kırgın olduğunu açıkladı. 8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Seda Demir, oyunculuğa 24 yaşında adım attı. Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nde okudu.

Üniversite eğitimi esnasında bir bankanın reklamlarında boy gösteren Demir, Yaprak Dökümü dizisi için deneme çekimlerine davet edildi. Bu davet güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi oldu. Çocukluğunda büyüyünce ne olacaksın sorularına 'Masa başında değil, insanların arasında olayım' cevabını veren güzel oyuncu, hayallerindeki mesleğe oyunculukla atıldı. Yaprak dökümü dizisinde Sedef karakterine hayat veren güzel oyuncu, bu projenin ardından 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakteriyle devam etti.

Ekranlara iki yıl kadar ara veren Demir, İntikam dizisiyle 2013 yılında tekrar ekranlara döndü. 1.65 boyundaki Seda Demir, son olarak dizi alanında Beyaz Karanfil projesinde Elif karakterine hayat verdi ve Sinema alanına geçiş yaptı. Seda Demir, son olarak 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle ekranlara geldi.