Yangın beş yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü

TAKİP ET

Yangın beş yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü, başlıklı haberin detayında; Aydın'ın Didim ilçesinde ki 5 yıldızlı bir otelin çevresindeki yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Reklam
Reklam

Yangın, Akbük Mahallesi’ndeki beş yıldızlı bir otel çevresinde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otluk ve ağaçlık alandan alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek otele sıçramadan söndürüldü. Kısa süreli panik oluşturan yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlatıldı.

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yangın beş yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Yangın beş yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.