Yalova'da, "su samuru" şaşkınlığı

Yalova'da, "su samuru" şaşkınlığı, başlıklı haberin detayında; Nadir görülen ve nesilleri tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan su samuru Yalova'da görüntülendi.

Doğu Sahil Bandı'nda denize bağlanan derenin sularında yüzen su samurunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bu sırada orada yürüyüş yapan gazeteci Cevdet Akyol su samurunu fotoğraflarını çekti. Akyol, daha önce Yalova'da böyle bir hayvan görmediğini söyledi.

Uzunca süreden beri Doğu Sahil Bandı'nda sabah yürüyüşleri yaptığını ifade eden Akyol, Derede yüzen hayvanı gördüğümde ne olduğunu anlamaya çalıştım. Dikkatli baktığımda su samuru olduğunu gördüm. Görüntülemek için peşinden bir süre gittim. Biraz daha yakından görmeye çalıştım. Ama sulara dalarak gözden kayboldu. İlk defa Yalova'da böyle bir hayvan görüyoruz. Şehir içinde bu tarz hayvanlarla karşılaşmıyoruz. Bizim de ilgimizi çekti dedi.




Yalova'da, su samuru şaşkınlığı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 12.02.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Yalova'da, su samuru şaşkınlığı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)