Yalnız Kurt 2. bölüm izle full - Yalnız Kurt 2. son bölüm full tek parça izle | 4 Şubat 2022, ATV, YouTube

TAKİP ET

Yalnız Kurt 2. bölüm izle. Yalnız Kurt 2. bölüm full izle, 4 Şubat 2022 Salı akşamı ATV'de seyircisi ile buluştu. Yalnız Kurt son bölüm de, Esra'nın öldüğünü duyduktan sonra Esra'yı karşısında gören Altay gizemi çözmeye çalışır. Altay'ın önünde yeni bir dünya açılmıştır. Tanımadığı yeni insanlarla karşılaşır. Yalnız Kurt 2. son bölüm full tek parça izle, haber16.com'da!

Reklam
Reklam

Yalnız Kurt 2. bölüm full izle. Yalnız Kurt son bölümde yaşananlar, Altay, Esra'ya verdiği "kızını bulacağım" sözünü yerine getirir ve Ela'yı bulur. Altay, Doğan'ı alt etmek için yeni planlar yaparlar.
 

YALNIZ KURT 2. BÖLÜM FULL İZLE

Yalnız Kurt 2. bölüm izle! Yalnız Kurt dizisinin bu akşam yayınlanan yeni bölümün özet devamında;  Bu planlar ve tesadüfler sonucunda Altay, kendi geçmişine dair yeni bilgiler öğrenir.
 

YALNIZ KURT SON BÖLÜM FULL İZLE

Yalnız Kurt son bölüm izle. Yalnız Kurt son bölüm de, Ulaştığı bilgileri Davut'a getiren Altay'ın, kaderiyle yüzleşme vakti gelmiştir. Yıllardır sabırla bugünü bekleyen Davut, olan olayları geçmişten bugüne tek tek Altay'a anlatır. Gerçekleri öğrenen ve düşmanlarını tanıyan Altay, Golyat'a karşı intikam yemini eder.
 

YALNIZ KURT 2 BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yalnız Kurt 2. bölüm 4 Şubat 2022 Cuma akşamı ATV de yayınlandı. Yalnız Kurt yeni bölümlerini her Cuma saat 20:00 da ATV'de.