Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı

TAKİP ET

Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı, İZLE. bugün Star TV'de yayınlandı ve fragmana sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Dizinin sevenleri şimdiden Yalı Çapkını 39. bölüm de neler olacağını merak ediyorlar. Halis Ağa, aldığı kararlarla Ferit'i iyice sinirlendirmiştir. Nükhet ve Kaya ise ev halkını huzursuz etmeye devam ediyorlar. Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı'yla ilgili daha fazla detayı HABER16'da bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı ve fragman ile ilgili YouTube ve Star TV bağlantı linkleri haberimizde mevcut. Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı videosu bugün yayınlandı mı? İşte Yalı Çapkını 39. bölüm hakkında merak edilenler...

YALI ÇAPKINI 39. BÖLÜM FRAGMANI

Bu hafta Yalı Çapkını dizisinde heyecan dorukta. Halis Ağa, Ferit'in evlilik kararı sonrasında hem evine hem de toruna karşı daha acımasız bir tavır sergiliyor. Kızı, Nükhet ve torunu Kaya'yı eve davet etmesiyle evdeki her şey değişiyor.

Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanını izlemek için buraya tıklayınız

Yalı Çapkını dizisinde Ferit ile kuzeni Kaya arasındaki gerilim artıyor gibi görünüyor. Nükhet, Halis Ağa'nın gerçek amacını öğreniyor ve ona yardım etmeyi teklif ediyor. Orhan ise babasına ilk defa karşı çıkarak rest çekiyor.

YALI ÇAPKINI 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı, yukarıdaki bağlantı linkinden izleyebilir veya detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı ve en son gelişmeler için HABER16.COM adresini takip edebilirsiniz.