Yalı Çapkını 34. yeni bölüm fragmanı | Yalı Çapkını fragmanı izle, Star TV, Youtube

TAKİP ET

Star TV'nin izleyici rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'nın son bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı büyük bir merak konusu. Yeni bölüm fragmanının Youtube'da yayınlanıp yayınlanmadığı da ayrıca merak ediliyor. Bu hafta da heyecan dolu bir bölüm beklenen Yalı Çapkını'nın 34. bölümünde neler olacağı konusu, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Yalı Çapkını'nın 34. bölüm fragmanı ve hakkında daha fazla bilgi için HABER16.COM'u takip edin.

Reklam
Reklam

Yalı Çapkını'nın 34. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını'nın 35. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. 34. bölümde Fuat'ın durumunu, hayatta kalıp kalmayacağı merak konusu. Yalı Çapkını'nın 34. bölüm fragmanını HABER16'dan izleyebilirsiniz.

YALI ÇAPKINI 34. BÖLÜM FRAGMANI | Ferit, hedef mi oldu? Kimler silahtan fırlayan kurşunların kurbanı oldu?

Son gösterilen Yalı Çapkını bölümünde, soluksuz bir aksiyon vardı. Gelecek haftaki bölümde neler olacağı ise büyük bir merak konusu. Ferit ve Abidin, düğünden firar eden Seyran ve Suna'nın peşine düşerler ve güvenli bir yer bulma çabasına girerler. Her ne kadar korksal da olsalar, Seyran ve Suna, geri dönmeme konusunda kararlıdırlar. Fuat ise başına geleceklerden habersizdir. Fuat'ın kaza geçirmesiyle tüm aile yıkılmış ve artık hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır.

YALI ÇAPKINI 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANINA İZLE | Halis Ağa'nın reaksiyonu ne olacak? İntikam peşinde mi?

Yalı Çapkını dizisinde, Ferit'e yardımcı olmak amacıyla Fuat ve Asuman, harekete geçerler. Tarık ise Fuat'ın izini sürmektedir. Fuat, kardeşinin tarafını tutar ve eve geri dönerken yaşadığı kaza herkesi şoke eder. Bu kaza her şeyi baştan aşağıya değiştirecektir.

Yalı Çapkını 34. yeni bölüm fragmanını izlemek için burayı tıklayın!

Yalı Çapkını'nın 34. Bölümünün 26 Mayıs 2023 Cuma akşamı Star TV'de ekranlara gelmesi bekleniyor. Yalı Çapkını'nın yeni bölümleri, son bölümleri, yeni bölüm fragmanları ve tüm gelişmeleri web sitemizden takip edebilirsiniz.

Yalı Çapkını 34. Bölüm fragmanını HABER16.COM üzerinden izleyin.

Yalı Çapkını Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanı Yalı Çapkını 34. bölüm Yalı Çapkını 34 izle Yalı Çapkını son fragman Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanı izle Star tv youtube fragman dizi