Yalı Çapkını 29. bölüm fragmanı! Yalı Çapkını fragmanı izle son, yeni bölüm! Star TV

TAKİP ET

Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını'nın 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak konusu oldu. Cuma günleri reyting rekorları kıran dizinin hayranları, Yalı Çapkını 29. bölümde neler olacağını merak ediyor. Yalı Çapkını 29. bölüm fragmanı izle! Ferit ve Seyran'ın ayrılma noktasına gelmesi ve Ferit'in Seyran'dan vazgeçmek istemeyişi konusu, izleyicileri heyecanlandırdı. işte merakla beklenen Yalı Çapkını 29. bölüm fragmanı, gelişmeleri. Yalı Çapkını 29. bölüm fragmanı, HABER16'da.

Reklam
Reklam

Yalı Çapknı 29. yeni bölüm frgmanı! Yalı Çapkını fragmanı. Star TV de yayınlanan fragmanı merakla beklenen Yalı Çapkını 29. bölümün son fragmanı, bu akşam Star TV'de yayınlanacak mı sorusu da cevap bekliyor. Son fragmanı izlemek isteyenler ise HABER16.COM'dan ulaşabilirler.

İşte Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 29. Bölüm fragmanı ile ilgili detaylar:

Yalı Çapkını dizisi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını hayranları bu sorunun cevabını merak ediyor. Cuma günleri izlenme rekorları kıran dizi, yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yalı Çapkını 29. Bölümde neler olacak? Ferit ve Seyran arasındaki ilişkinin seyrini merak edenler için yeni bölüm fragmanı büyük bir önem taşıyor.

YALI ÇAPKINI 29. BÖLÜM FRAGMANI

Yalı Çapkını 29. Bölümün son fragmanı, Youtube üzerinde yayınlandı mı? Yalı Çapkını hayranları, son fragmanı merakla bekliyor. Yalı Çapkını 29. Bölüm yeni fragmanı, bu akşam Star TV'de yayınlanacak mı? Fragmanın ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Yalı Çapkını 29. Bölüm fragmanı HABER16.COM da izlenebilir. Diziye dair en son gelişmeleri takip etmek isteyenler, bu site üzerinden güncel haberlere ulaşabilirler.

YALI ÇAPKINI 29. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Gelelim Yalı Çapkını 29. Bölümde neler olacağına. Ferit ve Seyran arasındaki ilişki, yeni bölümde ayrılık noktasına gelir. Ancak Ferit, Seyran'dan vazgeçmeye niyetli değildir. İkilinin ilişkisinde yaşanan gerginlik, Kazım Ağa'nın Ferit'e attığı tokatla daha da artar. Ferit'in yakınları, bu durumu fırsata çevirerek Seyran'dan boşanması için uğraşırken, İfakat'ta Seyran'a olan nefreti yeniden ortaya çıkan Pelin, yeni bir plan hazırlar.

Yalı Çapkını 29. Bölüm frgmanı, Star TV ile izlemek için tıklayınız!

Yalı Çapkını 29. Bölüm fragmanında ayrıca Halis Ağa'nın, Kazım'a attığı tokatın hesabını sormak için ipleri kopardığı görülüyor. Torunu Kazım'ın tokat yemesine sinirlenen Halis Ağa'nın vereceği ceza ise merakla bekleniyor.

Yalı Çapkını 29. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda, izleme linki sayfamızda paylaşılacaktır. Dizi, 21 Nisan Cuma günü saat 21:00'da Star TV kanalında yayınlanacak.

Yalı Çapkını 29. bölüm fragmanı Yalı Çapkını fragman dizi Yalı Çapkını 29. bölüm Star TV