Yalı Çapkını 28. bölüm izle full! Yalı Çapkını dizi son bölümü full izle tek parça! Ferit zor durumda!

TAKİP ET

Yalı Çapkını 28. bölüm izle full son bölüm! 14 Nisan 2023 tarihinde, Star TV kanalında bu akşam yeni bölümü yayınlanan Yalı Çapkını 28. bölüm (son bölüm) de yine heyecan dorukta. Yalı Çapkını 28. bölüm tek parça izle full ve Yalı Çapkını son bölüm full izle bağlantıları HABER16.COM'da. Yalı Çapkını dizisnde, Kazım'ın Ferit'le olan kavgası işleri zorlaştırdı. Abidin, işini bırakarak Ferit'le yaşananları Suna'ya anlattı ve ona evlenme teklifinde bulundu. İşte Yalı Çapkını 28. bölüm detayları...

Reklam
Reklam

Yalı Çapkını'nın son bölümü yine büyük ilgi gördü ve izleyicileri ekran başına kitledi. 28. bölümde, Kazım'ın Ferit'le olan kavgası işleri zorlaştırdı. Abidin, işini bırakarak Ferit'le yaşananları Suna'ya anlattı ve ona evlenme teklifinde bulundu. Ferit ve Seyran ise sonradan bu durumu öğrendiler.

YALI ÇAPKINI 29. BÖLÜM İZLE FULL SON BÖLÜM

Yalı Çapkını son bölüm de;  Saffet Ağa, Saffet ve Tarık'ı yanına alarak Kazımlara gitmeye karar verdi. Bu sırada Suna, yaşananlar karşısında çaresiz hissetti ve Seyran'a beklenmedik bir sürpriz yaşattı.

YALI ÇAPKINI 29. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE SON BÖLÜM

Yalı Çapkını 29. bölüm de; Halis Ağa'nın Kazım'a olan öfkesi ise Hattuç ile aralarını bozarken, İfakat da planını titizlikle uygulamaya devam etti. Ferit ise birden fazla tehlike ile karşı karşıya kaldı ve zorlu bir mücadele vermek zorunda kaldı.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM (29.BÖLÜM)  İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yalı Çapkını 28. bölümünü full olarak izlemek isteyenler, tek parça linki için tıklayabilirler. Ayrıca, yeni bölümler ve daha fazla içerik için HABER16.COM'u ziyaret edebilirsiniz. Yalı Çapkını her Cuma akşamı Star TV'de yayınlanmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını Yalı Çapkını 28. bölüm Dizi Star TV