Yalı Çapkını 27. Bölüm fragmanı, Yalı Çapkını  en son yeni fragmanı izle! 

TAKİP ET

Yalı Çapkını 27. Bölüm fragmanı, izle! Yalı Çapkını 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yalı Çapkını 27. Yeni bölüm fragmanı videosu, en son fragmanın Youtube videosu çıktı mı? Yalı Çapkını dizisinin yeni fragmanı ile ilgili merak edilenler HABER16.COM'da. Suna ve Abidin ayrılıyor mu? Ferit'in yapmış olduğu bir hata Seyran'ı çok kızdırır. Artık Seyran tek başına mücadele etmeyi bırakır. Yalı Çapkını'n 27. Yeni bölüm fragmanı sayfamızda.

Reklam
Reklam

Yalı Çapkını 27. Bölüm fragmanı, Star TV ve Youtube yayınlandı mı? Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizin içeriğinde ki link üzerinden Star TV üzerinden  izleyebilir veya Youtube fragman videosunu haberimizin detayında görüntüleyebilirsiniz.

YALI ÇAPKINI 27. BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Yalı Çapkını fragmanı izle! Yalı Çapkını 27. Bölüm fragmanı şimdiden en çok merak edilen dizi fragmanları arasında yine yerini koruyor. Bu hafta Yalı Çapkını 27. Bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlanmadığı için izleyicileri de yeni bölüm de neler olacağını merak ediyor..

Suna’ya görücü gelmesi Suna ve Abidin arasında soğuk rüzgarlar estirmektedir. Bu durumu öğrenen İfakat ise hiç geç kalmadan planlarını yapar. Diğer tarafta İfakat, planlarına Zerrin’i de dahil eder. Halis Ağa İfakat’ın yaptığı oyunların farkındadır ve elbet hesabı sorulacaktır.

YALI ÇAPKINI 27. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ferit’in yapmış olduğu bir hata Seyran’ı çok kızdırır. Seyran artık kendi başına mücadele etmeyi bırakır ve durumu ailesi ile paylaşmıştır. Annesinin desteğini alan Seyran, Zerrin ve yaptıkları ile yüzleşmektedir. Bu görüşmede Ferit’in kararlarını nasıl etkileyecek hep birlikte göreceğiz.

Cuma günün yayınlanacak olan Yalı Çapkını 27. Bölümün yeni fragmanı HABER16’da. Yalı Çapkını fragmanları ve Yalı Çapkını yeni bölüm (son bölümlerini) sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yalı Çapkını 27. bölüm fragmanı Star TV de canlı izle!

Yalı Çapkını dizisinin 27. Yeni bölümü 7 Nisan 2023 Cuma akşamı saat 20:45 te özet bölümün hemen ardından Star TV kanalında.

Yalı Çapkını Yalı Çapkını 27. bölüm fragmanı