Yalı Çapkını 22. Bölüm fragmanı | Yalı Çapkını fragmanı izle Star TV Youtube

TAKİP ET

Yalı Çapkını 22. Yeni bölüm fragmanı izle. Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelecek hafta yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Yalı Çapkını 22. Bölüm fragmanında neler olacak? Yalı Çapkını'nda herkesin birbirinden gizlediği sırlar ortaya çıkıyor. Seyran'ın canına tak eden davranışların sonucunda Halis Ağa ile tüm gerçekleri paylaşması evde bomba etkisi yapıyor. İşte Yalı Çapkını 22. Bölüm fragmanı gelişmeleri HABER16.COM'da.

Reklam
Reklam

Yalı Çapkını 22. Bölüm fragmanı izle. Yalı Çapkını 22. Bölüm fragmanı şimdiden izleyicisi tarafından sıkça arattırılıp merak ediliyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölüm de neler olacak?

Yalı Çapkını 22. Bölüm fragman Youtube ve Star TV platformlarında yayınlandığı gibi sayfamızdan güncel olarak izleyebilirsiniz.

YALI ÇAPKINI 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yalı Çapkını yeni bölümün de, Seyran’ın, artık Halis Ağa tarafından ayrı bir yerde ve değerde olacağı belli oluyor. Tabi Halis Ağa’dan gizlenen sırların ortaya çıkması ile Halis Ağa bir hayli sinirlenerek, hem ev halkını düzene sokuyor hem de işlerin başına yeniden geçiyor. Pelin ile Seyran arasında ki Ferit konusu ise herkesi şaşırtan bir diyalog içerisinde geçiyor. Bu savaşta Pelin şimdilik kaybettiğini kabulleniyor.

YALI ÇAPKINI 22. BÖLÜM FRAGMANI (SON FRAGMAN)

Ferit, yaptıklarından ötürü artık Seyran’a yüklenmek yerine ona yakın olmaya çalışıyor. Halis Ağa’ya herşeyi anlatması Ferit tarafında çok sıkıntı ifade etmemiş gibi gözüküyor. Seyran’da Ferit’in kendisine yakın olma çabasını fark ederek, Ferit ile arasına koyduğu mesafeyi yavaş yavaş ortadan kaldırıyor. Yalı’da ise bazı yeni sırların ortaya çıkması ise gelecek bölüm de olayları daha da karmaşık hale getireceği kaçınılmaz gözüküyor.

Yalı Çapkını 22. Bölüm fragmanı HABER16.COM ile izleyin. Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümleri her Cuma akşamı Star TV’de.

Yalı Çapkını Yalı Çapkını 22. bölüm fragmanı Fragman Star TV Dizi