Yalı Çapkını 16. Bölüm fragmanı | Ferit ve Seyran, Halis Ağa ile Kazım Ağa gerçek bir aile olabilecek mi? Yalı Çapkını fragmanı izle Star TV

TAKİP ET

Yalı Çapkını 16. Bölüm fragmanı izle. Star TV de her bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını dizisinin 16. Bölüm fragmanı analizi. Öncelikle Yalı Çapkını 16. Bölüm fragmanı bu hafta veya bugün yayınlanır mı? Gelecek hafta yeni bölümü var mı? Gibi soruların cevabı henüz belli değil. Son bölüm de, Seyran ile Ferit'in ayrılığı duygusal anlara sebep olmuştu. Ferit'in şımarık tavırları Seyran'ı bezdirmiş ve evi terk etmişti... Yalı Çapkını 16. bölüm fragmanı Haber16.com'da.

Reklam
Reklam

Yalı Çapkını Star TV 16. Bölüm fragmanı izle. Yalı Çapkını dizisi son bölüm de, Seyran ile Ferit’in ayrılığı duygusal anlara sebep olmuştu. Ferit’in şımarık tavırları Seyran’ı bezdirmiş ve evi terk etmişti. Seyran’ın yokluğu ile aklını yitiren Ferit, herşeye ve herkese rağmen karısı Seyran’ı, Kazım Ağa’dan zorla geri almıştı.

YALI ÇAPKINI 16. BÖLÜM FRAGMANI | Seyran, Ferit’e karşı koyamıyor ve kocasına geri dönüyor!

Yalı Çapkını 16. Bölüm fragmanı yada yeni bölüm ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz. Seyran’ı zorla evden çıkarak Ferit, yolda Seyran’ı yumuşatarak bir şekilde ikna ediyor. Seyran için romantizm doruğuna çıkarak bir hayli hazırlık yapan Ferit, bu hazırlığa tüm aileyi davet ediyor. Seyran tüm bu çabaları görerek kocası Ferit’e karşı koyamıyor ve onun yanında oluyor.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI | Ferit, dedesini ikna etmek için Seyran’a çocuk dileğini söylüyor!

Ferit’in tüm yaptıklarına rağmen Seyran’ın onu affetmesi yeterli değil gibi gözükse de, dedesine bir torun müjdesi vermek istediğini Seyran ile paylaşıyor. İkili arasında ki sıcak yakınlaşma ise bu isteğin karşılığı olup olmayacağı ise merak konusu.

YALI ÇAPKINI 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLE! Halis Ağa ve Kazım Ağa bir arada! Birbirlerine olan kırgınlık bitecek mi?

Ferit’in yılbaşı gecesi herkesi toplayarak dedesi ve kayın pederi arasındaki dargınlığı bitirme çabası karşılık bulmuş, birbirine kin güden Halis Ağa ve Kazım ağa sarılıyor. Peki bu barışma, yakınlık kalıcı hale gelir mi, ilerleyen bölümler de göreceğiz.

Yalı Çapkını 16. Bölüm fragmanı Yalı Çapkını Fragman Dizi Youtube star tv