Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı izle | Ferit gidecek mi, Kazım aganın Seyran kararı!

TAKİP ET

Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı izle! Yalı Çapkını bugün yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelerek herkesi merakta bırakacak müthiş bir finale imza attı! Ferit'in gece hayatındaki fotoğraflarının magazine düşmesiyle başlayan gerginlik aileyi dağıtıyor. Kazım ağanın tepkisi bir hayli sert olmuş Seyran'ı geri almıştı. Halis ağa ise yaşadığı üzüntü ile kalp krizi geçirir ve Ferit ülkeyi ederek herşeyi geride bırakmayı planlıyor. Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı Haber16 ile izle.

Reklam
Reklam

Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı izle! Star TV de yayınlanan Yalı Çapkını bugün yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmiş, herkesi merakta bırakacak müthiş bir finale imza attı! Ferit’in gece hayatındaki fotoğraflarının magazine düşmesiyle başlayan gerginlik aileyi dağıtıyor resmen. Kazım ağanın tepkisi bir hayli sert olmuş Seyran’ı geri almıştı. Halis ağa ise yaşadığı üzüntü ile kalp krizi geçirmişti ve Ferit ülkeyi etmeyi düşünerek herşeyi geride bırakmayı planladı. Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı Haber16.com.tr ile izle!

YALI ÇAPKINI 14. BÖLÜM FRAGMANI! Seyran, aşkına yenik düşüp Ferit’i öpüyor!

Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı güncel gelişmelerini haberimizde bulabilirsiniz. Yalı Çapkını son bölüm finalinde Seyran gururunu bir kenara bırakıp Ferit’in gidişine karşı çıksa da Ferit umursamaz tavrını sürdürmeye devam etmiş ve Seyran, ekran başındaki herkesi şaşırtacak hamleyi yaparak, Ferit’i öptü ve buna engel olmaya çalışmıştı.

YALI ÇAPKINI 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yalı Çapkını 14. Yeni Bölüm fragmanı Star TV ve YouTube’da yayınlandı mı? Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yalı Çapkını 14. Bölüm de neler olacak? İşte merak edilen tüm sorular. Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı, Star TV de bugün ekrana gelen yeni bölümden sonra yayınlanması bekleniyor. Yalı Çapkını 14. Bölüm yeni fragmanı yayınlandığı gibi mevcut haberimizin içeriğinde güncel ve hd kalitesinde olarak izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı, tüm tüm gelişmelerini haberimizden takip edebilir, Yalı fragman videolarını sayfamızdan izleyebilirsiniz. Yalı Çapkını 14. Bölüm (fragmanı) gelecek hafta 23 Aralık Cuma günü kendi yayın saatinde Star TV televizyonunda.

Yalı Çapkını