Yakışıklı oyuncu ilk kez görüldü... İşte Yamaç'ın yeni ezeli düşmanı

TAKİP ET

Yamaç ve Çağatay arasındaki rekabetin kızıştığı Çukur dizisinin 92. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diziye yeni katılan Barış Arduç, Çağatay'ın kardeşi olarak Yamaç'ın karşısına çıkıyor.

Reklam
Reklam

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 92. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çukur'a katılan ünlü oyuncu Barış Arduç'un hayat vereceği Çağatay'ın küçük kardeşi Arık Böke Erdenet fragmanda ilk kez görüldü. Fragmanda Yamaç ve Arık'ın karşılaşması ise herkesi heyecanlandırdı.

İKİ EZELİ DÜŞMAN KARŞI KARŞIYA
Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, Yamaç'ın düşmanı olan Çağatay'ın kardeşi Arık Böke rolüyle Çukur dizisine dahil oldu. İlk kez karşı karşıya gelecek olan iki ezeli düşmanın silahlarını kuşanarak hazırlandığı sahneler ise izleyicileri ekrana kilitleyecek. Arık ve Yamaç arasında yaşanacaklar ise yeni bölümle belli olacak.

YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE YAYINLANDI
Ay Yapım imzalı Çukur'un merakla beklenen 92. yeni bölümünden ilk sahnesinde Vartolu Sadettin ve Çağatay'ın karşı karşıya geldiği sahnede çalan "Halimem" türküsü eşliğindeki Vartolu'nun eğlenceli halleri izleyenleri gülümsetiyor. Polislerin geldiği ve Çağatay Erdenet'i tutukladığı anlar heyecanı yükseltirken, olayları Mahsun ile birlikte izleyen Yamaç zaferinin tadını çıkarıyor.