Yağmur sonrası Karadeniz'de dalga oluştu

TAKİP ET

Yağmur sonrası Karadeniz'de dalga oluştu, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'ta iki gündür etkili olan şiddetli yağış sonrası limanda dalga oluştu.

Reklam
Reklam

Zonguldak’ta iki gündür etkili olan sağanak yağışın ardından limanda dalga oluştu. Yağmur sonrası oluşan rüzgar nedeniyle liman mevkiinde oluşan dalgalar mendireği aştı. Açıkta bekleyen bir yük gemisi ise adeta beşik gibi sallandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kentte yağışın etkili olacağını duyurmasının ardından Zonguldak’ta da sabah saatlerinde Liman Caddesi’nde rüzgar nedeniyle oluşan dalgalar mendireği aştı.

Balıkçı tekneleri liman içine demirlerken açıkta bekleyen iki yük gemisinden biri adeta beşik gibi sallandı. Rüzgarın hızının saatte 8 ila 15 kilometre arasında olurken etkisini göstermesi beklenirken nem oranının yüzde 65, oranında olduğu öğrenildi. Yağışlı havanın akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği ve yarından itibaren ise yerini güneşli ve sıcak havaya bırakacağı tahmin ediliyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yağmur sonrası Karadeniz’de dalga oluştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Yağmur sonrası Karadeniz’de dalga oluştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.