Yağmur altında bekleyen yaşlı adamın yardımına polisler koştu

TAKİP ET

Yağmur altında bekleyen yaşlı adamın yardımına polisler koştu başıklıklı son dakika haberinde; Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yağmur altında köyüne gitmek için araç bekleyen yaşlı adamın yardımına trafik polisleri koştu.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre Tosya’da şiddetli yağmurun altında köyüne gitmek için yol kenarında bekleyen yaşlı adamın yardımına Tosya Bölge Trafik Denetleme ve Büro Amirliği ekibinde görevli polisler yetişti. Eski Oto sanayi yanında yağmur altında bekleyen yaşlı adamı fark eden trafik polisleri, araçlarını durdurarak yaşlı adamı arabaya bindirdi. Yol kenarındaki eşyaları da bagaja koyan polis ekipleri, yaşlı adamı evine kadar bıraktı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Yağmur altında bekleyen yaşlı adamın yardımına polisler koştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Yağmur altında bekleyen yaşlı adamın yardımına polisler koştu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.