Yağışla gelen kaza: 3 yaralı

TAKİP ET

Yağışla gelen kaza: 3 yaralı, başlıklı haberin detayında; Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Kaza, Bursa-Ankara yolunun Mezit-7 Güneykestane mevkiinde meydana geldi. Eskişehir’den İnegöl’e seyir halinde olan Tunahan Savaş (19) idaresindeki 06 HD 8261 plakalı hafif ticari araç yağış sebebiyle kontrolünden çıktı. Bariyerleri aşıp karşı yöne geçen hafif ticari araç, İnegöl’den Eskişehir’e giden Hüsnü Tırpan (59) idaresindeki 16 HZ 050 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilin sürücüsü ile eşi Şehriban Tırpan (55) ve Ramazan İ. (16) yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 ambulansı, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 3 yaralı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yağışla gelen kaza: 3 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Yağışla gelen kaza: 3 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.