Yaban hayvanları susuzluğunu ormandaki yalaklardan gideriyor

TAKİP ET

Yaban hayvanları susuzluğunu ormandaki yalaklardan gideriyor, başlıklı haberin detayında; Yaban hayvanları Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün yaptığı yalaklarla susuzluğunu gideriyor. Yaban hayvanlarının kurulan yalaklardan su içmeleri de foto kapanlar tarafından görüntülendi.

Reklam
Reklam

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün ormanlarda yapılan su yalaklarından yaban hayvanlarının susuzluğunu giderdiği genel müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda görüldü. Yapılan paylaşımda; “Genel Müdürlük olarak yaptığımız su yalakları ile yaban hayvanlarını susuz bırakmıyoruz” mesajı ile yayınlandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Yaban hayvanları susuzluğunu ormandaki yalaklardan gideriyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Yaban hayvanları susuzluğunu ormandaki yalaklardan gideriyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.