Yaban hayvanları için karlı dağlara yem bırakıldı

TAKİP ET

Yaban hayvanları için karlı dağlara yem bırakıldı, başlıklı haberin detayında; Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından dağlara yaban hayvanları için yem bırakıldı.

Reklam
Reklam

Birkaç gündür yoğun bir şekilde deva eden kar yağışı ve tipiden dolayı yiyecek bulamayan yaban hayvanlarına yönelik Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekipler, arazi araçlarıyla karşı dağlara çıktı. Araçlarla dağların belirli bir mesafesine kadar çıkan ekipler, daha sonra sırtlarına yükledikleri yemlerle yaya bir şekilde çıktı. Yaban hayvanlarının aç kalmaması için karlı dağlarda kıyasıya mücadele veren ekipler, dağların belirli noktalarına yem bıraktı. Çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirten ekipler, yaban hayvanları için ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini söyledi.




Yaban hayvanları için karlı dağlara yem bırakıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Yaban hayvanları için karlı dağlara yem bırakıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)