Yaban hayatına 15 ton yem bırakıldı

TAKİP ET

Yaban hayatına 15 ton yem bırakıldı, başlıklı haberin detayında; DKMP 1. Bölge Müdürlüğüne bağlı illerdeki yüksek kesimlerde yaban hayatına 15 ton yem bırakıldı.

Reklam
Reklam

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 1. Bölge Müdürlüğüne bağlı illerde kar yağışına bağlı olarak yüksek kesimlerde bulunan yaban hayvanlarının aç kalmaması için yemleme çalışmaları devam ediyor. Son bir haftada yapışan çalışmalarda, Sakarya'da 4 bin 500 kilogram, Kocaeli'de 6 bin 700 kilogram, Tekirdağ'da bin 900 kilogram, Kırklareli 570 kilogram, İstanbul'da bin 650 kilogram olmak üzere toplamda 15 bin 320 kilogram yemleme çalışması yapıldı.




Yaban hayatına 15 ton yem bırakıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Yaban hayatına 15 ton yem bırakıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)