Washington DC'de üstgeçit çöktü: 6 yaralı

TAKİP ET

Washington DC'de üstgeçit çöktü: 6 yaralı başıklıklı son dakika haberinde; ABD'nin başkenti Washington DC'de üstgeçidin çökmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

ABD’nin başkenti Washington DC’deki Interstate 295 eyaletler arası otoyolun üzerinde bulunan üstgeçit çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre 6 kişinin yaralandığı bildirildi. Üstgeçidin çökmesi ile otoyol trafiğe kapanırken, bir kamyon ise çöken üstgeçidin altında kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, üstgeçidin altında kalan kamyondan akaryakıt sızdığını ve durumun kontrol altına alındığını aktardı. Üstgeçidin neden çöktüğü ise henüz bilinmiyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Washington DC’de üstgeçit çöktü: 6 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Washington DC’de üstgeçit çöktü: 6 yaralı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.