Volvo V90 modeliyle güvenilirlik seviyesi en üste çıkıyor

TAKİP ET

Tasarımı ve aynı zamanda elektrikli motora sahip olmasıyla ön plana çıkan V90 modelinin detayları ortaya çıktı. Satılan her V90 modelinden elde edilen gelirin bir kısmı okyanus projesi için bağışlanacak. Bu habere gerçekten de çok şaşıracaksınız diye düşünüyoruz.

Reklam
Reklam

Volvo dünyanın en güvenlikli telefonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ki bu anlamda ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı. 2018  yılında satışa çıkacak olan V90 modelinin  tasarım detayları ortay çıktı. Yeni tasarımda eski modellerin tasarımları göz önünde bulunduruluyor. Ayrıca Volvo bu araçla birlikte oldukça kaliteli bir sosyal paylaşım projesine imza atacak. Volvo’nun yeni nesil bu aracının dışı her ne kadar önceki nesillere benzese de iç tasarımında oldukça büyük yenilikle var.

SATILAN HER ARABANIN 116 DOLARI BAĞIŞLANACAK

Satılan her yeni V90 modelinden elden 116 doları okyanusları korumak için başlanılan bir araştırma projesine bağışlanacak ama bu bağışın ilk 3 bin arabada yapılacağını söyleyelim. Yani satılan ilk 3 bin Volvo V90 modelinden elde edilen gelirin 116 dolarlık bir kısmı okyanuslar için harcanacak. Dünyayı ayakta tutan şey olan su ve ağaçlara her zaman önem vermemiz gerekiyor ki Volvo bu anlamda oldukça büyük işler başarıyor. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Elektrikli araç olan V90 modeli halen üretim tezgahındadır ve yetkililerin açıklamasına göre aracın bayilere geliş tarihi bahar ayları olacak açıklandı. Nisan ayından sonra size Volvo bayilerini arayarak bu aracın gelip gelmediğini sorabilirsiniz ki bu aracı satın aldığınızda okyanuslara da destek vereceğinizi söyleyelim.