Vitor Pereira, Ali Şansalan'a 'beyinsiz' mi dedi?

TAKİP ET

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Trabzonspor maçından sonra hakem Ali Şansalan'ın yanına gidip 'beyin' işareti yaptı. Sosyal medyada ve basında Pereira'nın 'beyinsiz' demek istediği yorumları yapıldı. Pereira bu tavır hakkında, "Bahsettiğiniz şeyi hatırlamıyorum. Bir hareket yapmadım" savunmasını yaptı.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin gündeminde Ali Şansalan var. Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasının hakemi verdiği kararlarla Sarı-Lacivertliler'i çıldırttı. Tüm camia Şansalan hakkında sert açıklamalar yaptı. Vitor Pereira'nın maçın bitimiyle Ali Şansalan'a yaptığı hareket ise yeni bir tartışma konusu oldu. Şansalan'ın yanına gidip 'beyin' hareketi yapan Pereira, bu hareketi yaptığını hatırlamadığını söyledi.

"BUNU HATIRLAMIYRUM
Hakem Ali Şansalan ile maç içerisindeki konuşmasıyla ilgili soruya Pereira, "Aslında saygısız bir şey yapmadım. Bahsettiğiniz şeyi hatırlamıyorum. Hakeme karşı bir harekette bulunmadım." yanıtını verdi.
Pereira, sahaya çıkardığı kadrodan pişman olup olmadığıyla ilgili soruya da, "Maç yeniden oynansa ilk 11 tercihlerim tam olarak böyle olurdu." ifadesini kullandı.