Vicdansız öğretmen, meyve suyu çaldığını iddia ettiği öğrencisinin kafasını duvara vurdu

TAKİP ET

ABD'nin Teksas eyaletinde şehrinde 5. sınıf öğrencisi meyve suyu çaldığı gerekçesiyle öğretmeninin şiddetine maruz kaldı. Vicdansız öğretmen küçük çocuğun kafasını defalarca duvara vurdu.

Reklam
Reklam

Teksas eyaletinin Houston şehrinde yaşayan anne Kiana Randolph, oğlunun gittiği okuldan yetkililerin kendisini arayıp 5. sınıfa giden oğlu Kamauri'nin kafasını duvara vurduğu için hastaneye kaldırılacağı bilgisini verdiklerini söyledi. Anne, okula gittiği zaman oğlunun kafasında büyük bir yara oluştuğu ve tam teşekküllü bir hastaneye helikopter ile kaldırıldığını söyledi.

Anne, okul yönetiminden oğlunun kafasını duvara vurduğuna dair güvenlik kamerası görüntülerini istedi okul yönetimi kayıt olmadığını söyleyince ise mahkemeye başvurdu. Manne'in avukatının mahkeme kararı ile ele geçirdiği görüntülerde, 5. sınıf öğrencisini meyve suyu çalmakla suçlayan bir öğretmen küçük çocuğun kafasını defalarca önce duvara sonra masaya vurduğu ortaya çıktı. Öğretmenin şiddet uyguladığı sabit olmasına rağmen Teksas eyalet kanunlarının devlet okullarındaki öğretmen ve yöneticilerinin yargılanmasına kısıtlama getiren madde nedeni ile anne öğretmen ve okul hakkında dava açamayacak.