VEDAŞ, saha çalışanlarını ödüllendirdi

TAKİP ET

VEDAŞ, saha çalışanlarını ödüllendirdi başıklıklı son dakika haberinde; Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğünde görev yapan saha çalışanları, iş sağlığı ve güvenliği (İSG) kurallarına gösterdikleri özen ve dikkat nedeniyle ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

Personelin ödüllendirildiği etkinlikte konuşan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü M. Salih Eroğuz, “Sarp bir coğrafyada çetin iklim koşulları altında oldukça kritik bir görevi yerine getiriyoruz. Çalışmalarımız sırasında en önemli önceliğimiz ise personelimizin can güvenliğidir. Alanında uzman eğitimcilerimizin verdiği düzenli eğitimlerle ve sahada yaptığımız anlık denetimlerle İSG kültürümüzü kalıcı davranış haline getirmeyi hedefliyoruz. Bugün de İSG kurallarını içselleştirip başarı gösteren çalışanlarımızı plaket, sertifika ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. Hedefimiz; tüketicilerimize sunduğumuz kaliteli ve kesintisiz enerji hizmetini sıfır iş kazasıyla gerçekleştirmektir” dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"VEDAŞ, saha çalışanlarını ödüllendirdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "VEDAŞ, saha çalışanlarını ödüllendirdi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.