Van'da vakalar yarı yarıya düştü

TAKİP ET

Van'da vakalar yarı yarıya düştü başıklıklı son dakika haberinde; Sağlık Bakanlığının verilerine göre Van'da vaka sayısı 100 binde 37.85 olurken, 'Hayat Eve Sığar' haritası ise maviye boyandı.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanlığının yayımladığı risk haritasında, Van’daki korona virüs tablosu yeni normalleşme süreciyle birlikte yeşilden sarıya döndü. Diğer illere göre vaka düşüşü ile ’Hayat Eve Sığar’ uygulamasının tekrar maviye dönmeye başlaması, Vanlıları sevindirdi. Bölge genelinde korona virüs vakaları artarken, nüfus bakımından en kalabalık şehirlerinden olan Van’da ise düşüş yaşandı.
Önceki dönemlerde düğün ve taziyelerdeki vaka artışıyla gündeme gelen Van’da, bu kez korkulan olmazken, kentin belirli noktalarına kurulan çadırlarda aşı çalışmaları sürüyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Van’da vakalar yarı yarıya düştü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Van’da vakalar yarı yarıya düştü" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.