Van'da tandır evi ve ahırda yangın

TAKİP ET

Van'da tandır evi ve ahırda yangın başıklıklı son dakika haberinde; Van'ın Özalp ilçesindeki bir ahır ve yanındaki tandır evinde çıkan yangın hasara yol açtı.

Reklam
Reklam

Özalp ilçesinin Eski Emek Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim Yiğit’e ait ahır ve yanındaki tandır evinde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Özalp Grup Amirliği ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Tandır evi ve ahırda hasar meydana gelirken, yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Van’da tandır evi ve ahırda yangın" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Van’da tandır evi ve ahırda yangın" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.