Van'da sağanak sele neden oldu, ev ve dükkanlar su altında kaldı

Van'da sağanak sele neden oldu, ev ve dükkanlar su altında kaldı, başlıklı haberin detayında; Van'da dün gece yağan sağanak yağmur sele neden oldu. Bazı mahallelerde evler su altında kalırken, Bostaniçi Mahallesi'nde birçok küçükbaş hayvan telef oldu.

Van’da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur sele neden oldu. Meydana gelen selde Alipaşa ve Bostaniçi mahallelerinde bazı ev ve iş yerleri su altında kalırken, Bostaniçi Helin Sokak’ta ise birçok küçükbaş hayvan telef oldu.

İhbar üzerine gece boyunca sel ile mücadele eden Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ise dalgıç cihazları ve küreklerle suları tahliye etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Van’da sağanak sele neden oldu, ev ve dükkanlar su altında kaldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Van’da sağanak sele neden oldu, ev ve dükkanlar su altında kaldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.