Vali Yerlikaya: "Yılbaşından bu yana 38 bin düzensiz göçmen yakalandı"

Vali Yerlikaya: "Yılbaşından bu yana 38 bin düzensiz göçmen yakalandı", başlıklı haberin detayında; İstanbul Valilisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ocak ayından itibaren çalışmalarda 38 bin 251 düzensiz göçmenin yakalanarak Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildiğini kaydetti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, düzensiz göçmenlere ilişkin yürütülen çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ocak ayı itibariyle 38 bin 251 bin düzensiz göçmenin yakalanarak Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiğini belirtti. Vali Yerlikaya, İstanbul genelinde dün yapılan çalışmalarda ise 159’u Afgan uyruklu olmak üzere 453 yabancı uyruklu şahsın yakalanarak, sınır dışı işlemlerinin yapılması için geri gönderme merkezine gönderildiklerini kaydetti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Vali Yerlikaya: "Yılbaşından bu yana 38 bin düzensiz göçmen yakalandı"" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Vali Yerlikaya: "Yılbaşından bu yana 38 bin düzensiz göçmen yakalandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.