Vali Yerlikaya "2 bin 716 hemşehrimizi otellere, misafirhanelere, yurtlara yerleştirdik"

TAKİP ET

Vali Yerlikaya "2 bin 716 hemşehrimizi otellere, misafirhanelere, yurtlara yerleştirdik", başlıklı haberin detayında; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya 2 bin 716 kişinin otellere, misafirhanelere ve yurtlara yerleştirildiğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Vali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kıymetli İstanbullular, Saat 03.30 itibarıyla; yolda mahsur kalan 2 bin 716 hemşehrimizi otellere, misafirhanelere ve yurtlara yerleştirdik. Yoğun kar yağışı ve tipiye karşı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor ifadelerini kullandı.




Vali Yerlikaya 2 bin 716 hemşehrimizi otellere, misafirhanelere, yurtlara yerleştirdik başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 25.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Vali Yerlikaya 2 bin 716 hemşehrimizi otellere, misafirhanelere, yurtlara yerleştirdik başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)