Vali Okay Memiş başkanlığında Pandemi Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

TAKİP ET

Vali Okay Memiş başkanlığında Pandemi Kurulu toplantısı gerçekleştirildi başıklıklı son dakika haberinde; Erzurum'da Vali Okay Memiş'in başkanlığında Pandemi kurulu toplantısı yapıldı. Erzurum Valiliğinin bahçesinde yapılan toplantıda konuşan Vali Okay Memiş, vatandaşlardan en kısa sürede aşılarını yaptırmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda yaptığı konuşmada Korana virüse karşı en güçlü silahın aşı olduğunu belirten Memiş, “Korona virüse karşı en güçlü silah aşıdır. Aşı sırası gelen vatandaşlarımız en kısa sürede aşılarını yaptırsınlar” dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Vali Okay Memiş başkanlığında Pandemi Kurulu toplantısı gerçekleştirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Vali Okay Memiş başkanlığında Pandemi Kurulu toplantısı gerçekleştirildi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.