Vali Karadeniz, Diyanet Gençlik Kampında gençlerle buluştu

TAKİP ET

Vali Karadeniz, Diyanet Gençlik Kampında gençlerle buluştu, başlıklı haberin detayında; Diyanet Gençlik Kampında gençlerle buluşan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, gençlerle sohbet ederek, çeşitli aktivitelere katıldı.

Reklam
Reklam

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Soma ilçesindeki Yağcıllı Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret etti. Merkezde gençlerle sohbet eden Vali Karadeniz, çeşitli hediyeler verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında açılan Diyanet Gençlik Merkezlerinde, dini, ahlaki, kültürel ve medeniyet değerlerini yeni nesillere taşıyabilmek, gençlere dini ve manevi alanda rehberlik yapabilmenin hedeflendiğini ifade eden Vali Karadeniz, kampların, gençlerin kaliteli zaman geçirebildikleri yerler olduğunu söyledi.

Vali Karadeniz’in Soma Yağcıllı Diyanet Gençlik Merkezi ziyaretinde, Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök ve kurum müdürleri de eşlik etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Vali Karadeniz, Diyanet Gençlik Kampında gençlerle buluştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Vali Karadeniz, Diyanet Gençlik Kampında gençlerle buluştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.