Vali Günaydın Kış Tedbirleri Toplantısına katıldı

TAKİP ET

Vali Günaydın Kış Tedbirleri Toplantısına katıldı, başlıklı haberin detayında; Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kış Tedbirleri Toplantısına katılarak 24 saat esaslı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

AFAD Koordinasyon Merkezi'nde yapılan toplantıya Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AFAD İl Müdürü Osman Atsız, AFAD personelleri ve kurum ve kuruluşların TAMP çalışma grup temsilcileri katıldı.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, toplantı ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Kayserimizde de yaşanan yoğun kış şartları ile ilgili AFAD Koordinasyon Merkezi'nde 24 saat esasına göre yapılan çalışmaları değerlendiriyoruz. Büyük bir fedakarlık ve gayretle çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.




Vali Günaydın Kış Tedbirleri Toplantısına katıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Vali Günaydın Kış Tedbirleri Toplantısına katıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)