Vali Atay, vatandaşların taleplerini dinledi
Vali Atay, vatandaşların taleplerini dinledi, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, Ağa Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinledi.
Mahalle ve köy ziyaretlerini sürdüren Vali Atay'ın son durağı Ağa Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Atay, sorun, talep ve önerileri dinledi. Vatandaşlardan gelen talepleri not alan Vali Atay, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Vali Atay, vatandaşların taleplerini dinledi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 06.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Vali Atay, vatandaşların taleplerini dinledi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)