Vali Atay, sanayi esnafını ziyaret etti

TAKİP ET

Vali Atay, sanayi esnafını ziyaret etti başıklıklı son dakika haberinde; DÜZCE (İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile birlikte eski sanayi sitesinde esnafı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Reklam
Reklam

Düzce’de çeşitli zamanlarda vatandaşlarla ile bir araya gelen Düzce Valisi Cevdet Atay, yeni normalleşme ile birlikte ziyaretlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile birlikte eski sanayi sitesinde esnafı ziyaret eden Atay, sorun ve sıkıntıları dinledi. Eski Sanayi Çarşısı’nda yapılması beklenen projeler hakkında esnafın görüşlerini de dinleyen Vali Atay, sohbetin ardından esnafa işlerinde kolaylıklar diledi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Vali Atay, sanayi esnafını ziyaret etti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Vali Atay, sanayi esnafını ziyaret etti" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.