Vali Atay minik öğrencilerle buluştu

TAKİP ET

Vali Atay minik öğrencilerle buluştu, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, Koçyazı Mahallesi'nde Kaptan Altay Altuğ Kızılay Anaokulu ziyaret ederek minik öğrencilerle buluştu.

Reklam
Reklam

Yüz yüze eğitime başlayan okulları ziyaret etmeye devam eden Düzce Valisi Cevdet Atay, Koçyazı Mahallesi’nde bulunan Kaptan Altay Altuğ Kızılay Anaokulu’nu ziyaret etti. Burada okulda incelemelerde bulunan Vali Atay, daha sonra öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etti. Vali Cevdet Atay’ı karşısında gören minik öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, sorulan soruları tek tek cevapladı. Vali Atay daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’tan okul hakkında bilgiler aldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Vali Atay minik öğrencilerle buluştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Vali Atay minik öğrencilerle buluştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.