Vali Atay'dan kadın kaymakama hayırlı olsun ziyareti

TAKİP ET

Vali Atay'dan kadın kaymakama hayırlı olsun ziyareti, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Çilimli'de göreve başlayan Kaymakam Nur Yalçınkaya'ya Düzce Valisi Cevdet Atay, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz haftalarda çıkan kaymakamlar kararnamesi ile Çilimli Kaymakamlığı’na atanan Nur Yalçınkaya ilçede görevine başladı. Bir çok kamu kurum ve kuruluştan hayırlı olsun ziyaretleri alan Kaymakam Yalçınkaya’ya Vali Cevdet Atay’da ziyaretlerde bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlçede göreve başlamasının ardından yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler alan Vali Atay, Kaymakam Yalçınkaya’ya görevinde başarılar diledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Vali Atay’dan kadın kaymakama hayırlı olsun ziyareti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Vali Atay’dan kadın kaymakama hayırlı olsun ziyareti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.