Vali Ali Çelik'ten Simav ziyareti

Vali Ali Çelik'ten Simav ziyareti, başlıklı haberin detayında; Vali Ali Çelik, haftanın ilk mesai gününde Simav ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçedeki programına Simav Kaymakamlığı ile başlayan Vali Çelik, İl Özel İdaresi Yatırım ve Planlama Toplantısı'na başkanlık etti.

Simav Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Belediye Başkanı Adil Biçer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ile İl Genel Meclis üyelerinin katıldığı toplantıda; İl Özel İdaresi'nin 2021 yılı Simav yatırımları değerlendirilerek, 2022 yılının yatırım planlaması istişare edildi.

Toplantının ardından Güney beldesine geçen Vali Çelik, Belde Belediye Başkanı Ahmet Çavdar'ı makamında ziyaret etti.

Beldenin genel durumu ve belediyenin projeleri hakkında bilgiler alan Vali Çelik, Çavdar'a çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Çelik, Güney Beldesi-Koyunoba Köyü yolunda incelemelerde bulundu.

Vali Çelik, 5,4 kilometre uzunluğundaki yolun 2,5 kilometresinin 2021 yılında asfaltlandığını, kalan 2,9 kilometresinde ise 2022 yılında tamamlanacağını söyledi.

Köy içinde de incelemelerde bulunan Vali Çelik, asfalt yolda iyileştirme yapılacağını belirtti.(MA-EFE-)




Vali Ali Çelik'ten Simav ziyareti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Vali Ali Çelik'ten Simav ziyareti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)