Vali Aksoy, Didimli muhtarlar ile bir araya geldi

TAKİP ET

Vali Aksoy, Didimli muhtarlar ile bir araya geldi, başlıklı haberin detayında; Aydın'ın Didim ilçesinde mahalle muhtarları ile toplantı düzenleyen Vali Hüseyin Aksoy, sorunların giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Didimli mahalle muhtarları ile gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Mahalle muhtarları ile görüşen Vali Aksoy, muhtarların talepleri ve sıkıntılarını dinleyerek, çözüm konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Gerçekleştirilen toplantı sonrasında ilçe genelinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Vali Aksoy, Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Didim Adliyesi'ne gelerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Aksoy ve beraberindeki heyet, Didim ilçesinde ikamet eden Şehit Yusuf Parlak'ın ailesini evinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen programda Vali Aksoy'a, Didim Kaymakamı Mustafa Yiğit ile Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay eşlik etti.




Vali Aksoy, Didimli muhtarlar ile bir araya geldi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Vali Aksoy, Didimli muhtarlar ile bir araya geldi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)