Valentin Eysseric Kasımpaşa'da

TAKİP ET

Valentin Eysseric Kasımpaşa'da, başlıklı haberin detayında; Kasımpaşa, son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giymiş olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Valentin Eysseric'i 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Reklam
Reklam

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa’da transferle devam ediyor. Son olarak forvet Umut Bozok’u kadrosuna katan lacivert-beyazlılar, bu kez de İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giymiş olan Valentin Eysseric’i renklerine bağladı. Sağlık konrtolünden geçen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, kendisini 2 yıllığına Kasımpaşa’ya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Tecrübeli futbolcu, daha önce Monaco, Saint-Etienne, Nice, Nantes, Hellas Verona ve Fiorentina takımlarının formasını giydi. Son olarak görev yaptığı Fiorentina’da ise Eysseric, 18 resmi müsabakada 2 kez rakip fileleri havalandırdı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Valentin Eysseric Kasımpaşa’da" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Valentin Eysseric Kasımpaşa’da başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.