Uzak Şehir yeni sezona sürprizlerle başladı
İSTANBUL, (DHA)- İZLEYİCİNİN büyük bir heyecanla beklediği Kanal D'nin sevilen dizisi Uzak Şehir, yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi
İZLEYİCİNİN büyük bir heyecanla beklediği Kanal D'nin sevilen dizisi Uzak Şehir, yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi. Kanlı düğünün ardından üç aylık bir zaman atlamasının yaşandığı bölümde, Cihan ve Alya başta olmak üzere tüm karakterler için yepyeni bir dönem başladı.
CİHAN, ALYA'NIN PEŞİNDEN BUDAPEŞTE'YE GİTTİ
Kanlı düğün gününün ardından Albora'da hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Alya, Deniz'i alarak Budapeşte'de yaşamaya başladı. Olaydan üç ay sonra Cihan, Budapeşte'ye giderek Alya'nın karşısına çıktı. Deniz'i Mardin'e götürmek istediğini söyleyen Cihan, Alya'ya Sen de gel dedi. Cihan'ın bu tavrı karşısında deliye dönen Alya, düğünün ardından Cihan'a geri döndüğünü ancak bu kez kendisinin ona Git dediğini hatırlattı ve Mardin'e dönmeyeceklerini söyledi.
SADAKAT'TEN ALYA'YA; EVLAT KATİLİ YAPTIN BENİ
Boran'ı öldürmek suçuyla hapse giren Sadakat, Alya'yı hapishaneye çağırdı. Alya'ya, En başında git dediğimde gitseydin bunların hiçbiri yaşanmazdı. Evlat katili yaptın beni diyerek çıkışan Sadakat'e Alya'nın verdiği Cihan'ın aldığı her nefes için size minnettarım yanıtı, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
NARE'NİN BÜYÜK YIKIMI
Şahin'in ölümünün ardından Nare, yaşadığı büyük acıyla yıkıldı. Öte yandan cenaze günü, Nadim'in ihbarı üzerine jandarma Zerrin'i Demir'i öldürmek suçundan gözaltına aldı. Hapse giren Zerrin, Kaya'nın görüşme taleplerini her seferinde reddetti.
ALYA, ENVER'DEN YARDIM İSTEDİ!
Cihan'ın Deniz'i Mardin'e götürmek istemesine karşı çıkan Alya, Ecmel'in Deniz'le ilgili planlarını düşününce panikledi. Oğlunu Budapeşte'de koruyabileceğini düşünen Alya, eski sevgilisi Enver'den yardım istedi. Cihan'la konuştuğu sırada Enver'in de gelmesiyle Cihan ve Enver ilk kez karşı karşıya geldi.
Deniz'in okul gösterisi sırasında Ecmel'in adamları Deniz'i kaçırmak için harekete geçti. Adamlarından Deniz'in kaçırıldığını öğrenen Cihan, hemen arabasına atlayarak onların peşine düştü. Yolda adamlarla çatışmaya giren Cihan, Deniz'i kurtararak kendi arabasına aldı. Alya, Cihan'ı durdurmaya çalışsa da onu engelleyemedi.
PAZARTESİNİN VAZGEÇİLMEZİ
Yayınlanmaya başladığı günden bu yana pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Uzak Şehir, yine pazartesi akşamına damga vurdu. Dizi, Tüm Kişiler'de 7.65 reyting ve yüzde 24.55 izlenme payı, AB kategorisinde 6.00 reyting ve yüzde 21.34 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise 6.93 reyting ve yüzde 21.73 izlenme payı alarak gecenin birincisi oldu.
AyNA Yapım imzalı Uzak Şehir her pazartesi saat 20.00'de Kanal D'de.
DHA