Uyuşturucu ticaretinden 2 kişiye adli kontrol
Uyuşturucu ticaretinden 2 kişiye adli kontrol, başlıklı haberin detayında; Samsun'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 1'i kadın 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine A.Ç.(27) ile K.T.(22) adlı kadını gözaltına aldı. Şahısların adreslerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ile hassas terazi ele geçirildi. Jandarmadaki sorguları tamamlanan 2 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.Ç. ve K.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Uyuşturucu ticaretinden 2 kişiye adli kontrol başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 17.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Uyuşturucu ticaretinden 2 kişiye adli kontrol başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)