Uyuşturucu satıcısı kadın tutuklandı
Uyuşturucu satıcısı kadın tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Jandarma ekiplerinin istihbari çalışma neticesinde E.B. isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı, uyuşturucu madde kullanıldığı ve kullanılmak için yer sağladığı bilgisini alarak şahsın ikametine operasyon düzenlemişti. Şahsa ait evde yapılan arama sonucunda, bin 426 gram sentetik cannabionid maddesi enjekte edilmiş tütün, 1 gram metanfetamin, 83,45 gram sıvı sentetik cannabionid maddesi, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 15 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş E.B. isimli kadın ise gözaltına alınmıştı. Jandarma komutanlığında ifadesi tamamlanan şahıs daha sonra Adıyaman Adliyesine sevk edildi. E.B., burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Uyuşturucu satıcısı kadın tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Uyuşturucu satıcısı kadın tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.