Uyuşturucu satarken tespit edilen şahıs yakalandı

TAKİP ET

Uyuşturucu satarken tespit edilen şahıs yakalandı başıklıklı son dakika haberinde; Samsun'da uyuşturucu satarken polis tarafından tespit edilen bir kişi uyuşturucu maddelerle yakalandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yaptığı istihbar edilen S.A.’yı takibe aldı. S.A. ile teması görülen 3 şahıstan 2 paket halinde 3,39 gram sentetik kannabinoid maddesi (bonzai) ile 0,19 gram metamfetamin maddesi elde edildi. Olayın devamında S.A. gözaltına alındı ve ikametinde yapılan aramada, 2 paket halinde 2,02 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 kapsül sentetik ecza ve 1 adet bong çubuğu ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Uyuşturucu satarken tespit edilen şahıs yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Uyuşturucu satarken tespit edilen şahıs yakalandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.