Uyuşturucu operasyonunda 8 tutuklama

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Samsun'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 12 kişiden 8'i tutuklandı, 1'ine ev hapsi, 3'üne de adli kontrol verildi.

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçuna ilişkin, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri ile Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 ay süren çalışmalar doğrultusunda 12 şüphelinin yakalanmasına yönelik Dededağ Mahallesi’ndeki 15 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerle birlikte 126 gram bonzai, 7 gram kenevir tohumu, 2 kök kenevir bitkisi, 5 adet sentetik ecza hap, 7 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet mermi, 1 adet kurusıkı tabanca ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 530 lira para ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan F.E., V.D., O.A., Y.Ş., M.K., R.Ç, Ü.G. ve A.K. tutuklanırken, M.B.’ye ev hapsi, T.Ç., S.Ö. ve M.D.’ye de adli kontrol verildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Uyuşturucu operasyonunda 8 tutuklama" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "06.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Uyuşturucu operasyonunda 8 tutuklama" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.